Различни предмети се забиват в гърлата на хората много по-често,

...
 Различни предмети се забиват в гърлата на хората много по-често,
Коментари Харесай

Как да се спасим сами при задавяне?

  Различни предмети се забиват в гърлата на хората доста по-често, в сравнение с можете да си визиите: храна, кости, дребни дизайнерски елементи и монети при деца... Задушаване е четвъртата най-честа причина за гибел, обвързвана с несъзнателно пострадване, написа   zdrave.to.

``
реклама

Какво да вършиме, в случай че се задавиte и няма кой да ви помогне? Когато се сблъскате с рискова за живота обстановка, голямо количество хора изпадат в суматоха, губейки способността да работят свястно.

Пожарникарят и фелдшер Джеф Реман знае това доста добре.

 „ През годините забелязах, че няма в действителност ефикасни средства за избавяне на някого, в случай че той се задуши и никой не може да му помогне ", споделя той.

В сериозна обстановка няма време за размисъл, дейностите би трябвало да бъдат много елементарни и бързи, само че допустимо най-ефективни. Именно това са качествата, които Джеф предлага.

Всеки би трябвало да знае тази налична композиция от няколко придвижвания, която разрешава да се избегне дейно задушаване, тъй като един ден тя може да избави живота.

Спасете сами себе си

Идеята за самопомощ хрумва на Рехман по време на занятията във фитнеса, когато инструктор по бокс му сподели дейно упражнение за подсилване на коремните мускули.

В този случай, пожарникарят обърнал внимание на характерен непряк резултат - доста количество въздух, освободен от белите дробове. Това е жизненоважно в обстановка, в която човек се задави.

Така че, за избавление от задушаване от ваша страна, вие би трябвало да извършите следното.

Коленичете и сложете двете си ръце на повърхността на пода, като при лицеви опори.

Протегнете ръцете си и внезапно паднете върху гърдите.

Ударът ще докара до изпускане на въздух от белите дробове, а с него и от останалата част от храната, заклещена в гърлото.

Пожарникарът записа тази директива на видео. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР